22 november 2010

Praktisk skoskap - laget av tidl.garderobeskap

I gangen vår er det i veggen laget et hakk som sikkert er tenkt til å ha klær i. Her har det tidligere vært mye rot. Hvis dette hakket kunne utnyttes bedre, kunne vi slippe å ha et helt garderobeskap i gangen, hvor det er mye trafikk fordi den er i leilighetens midte.

Jeg demonterte det gamle skapet som var av heltre, målte nøye opp plassen i hakket, og laget et helt nytt sko- og støvelskap kun av delene fra det gamle garderobeskapet. Resultatet ses over på bildet.

Skapet er fordelt med barneavdeling til venstre, og voksenavdeling til høyre. Derfor går hyllene på barnesiden litt høyere opp, fordi deres jakker jo er kortere.
På de nederste hyllene står det støvler, lengere opp sko, og på barnesiden er det plass til plastkasser hvor vi har tøfler og paraplyer.

Gardinen foran er hengt opp med baderomsstang, og når den er dratt for, ses ingenting av rotet bak. Det gjør at gangen ikke virker overfylt, selv med fyllte hyller bak gardina.

På bildet under ser ma hvor mye gulvplass det store garderobeskapet opptok.
På bildet er også støvletørkeren, hvor man putter små slanger ned i støvlene, så de blir blåst tørre - genial oppfinnelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar